Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ

Η απειλή
Μια απίθανη ήπειρος  η Ανταρκτική με υπέροχη ομορφιά.
Εκεί βρίσκεται ένας απομονωμένος σταθμός , όπου μια επιστημονική    ανακάλυψη θα μετατραπεί σε αγώνα επιβίωσης για τη διεθνή επιστημονική  ομάδα, που θα ξεθάψει από τον πάγο ένα αλλόκοτο πλάσμα. Στο θρίλερ «Η ΑΠΕΙΛΗ»  η παράνοια θα εξαπλωθεί ανάμεσα σε μία ομάδα ερευνητών καθώς έρχονται αντιμέτωποι με κάτι απάνθρωπο που έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται  σε ακριβές αντίγραφο οποιουδήποτε ζωντανού  οργανισμού.

Νήσος 2
Ο Μπάμπης, ο ΄Αγης  και η Αφροδίτη εκτίουν την ποινή τους. Ο πρώτος σε λίγο αποφυλακίζεται με αναστολή, ο δεύτερος έχει χρόνια ακόμα και η χήρα αποφυλακίζεται κανονικά. Ο δε παπά Λάμπρος δεν έχει ποίμνιο πια. Εκτίει μια άλλου  είδους ποινή την « εθελοντική προσφορά» σε κρατουμένους.    Η μοίρα  τα φέρνει έτσι που μόλις 2 μέρες πριν την αποφυλάκιση ο Μπάμπης & η Αφροδίτη γίνονται άθελα τους μάρτυρες στην εξομολόγηση ενός ετοιμοθάνατου βαρυποινίτη που λέει ότι έχει το μισό χάρτη ενός θησαυρού αλλά πριν προλάβει να πει ποιος έχει το άλλο μισό τους αφήνει. Έτσι ξεκινάει το κυνήγι ενός θησαυρού όπου εμπλέκονται παλιοί γνώριμοι καθώς και το φάντασμα της Ολυμπίας , η Εύα και ο ΄Οττο ένας Γερμανός που δεν είναι τόσο ήσυχος όσο δείχνει.

Αλλάζουμε?
Δύο διαμετρικά αντίθετου χαρακτήρα άνδρες, φίλοι από παιδιά, ο ένας φέρελπης ηθοποιός άνεργος και ένας συντιρητικός & πετυχημένος δικηγόρος, μετά από ένα μεθύσι, εύχονται να είχε ο ένας τη ζωή του άλλου και για κακή τους τύχη η ευχή τους  πιάνει. Έτσι η περιπέτεια αρχίζει.

Επικίνδυνη Αποστολή Πρωτόκολο «Φάντασμα»
Έχοντας κατηγορηθεί για βομβιστική, τρομοκρατική επίθεση, ο πράκτορας της IMF Ίθαν Χαντ και η ομάδα του αποκηρύσσονται από τον Πρόεδρο να θέτει σε εφαρμογή  το πρωτόκολο φάντασμα. Μη έχοντας πηγές και χωρίς καμία βοήθεια ο Ίθαν Χαντ  πρέπει να αποκαταστήσει το όνομα της ομάδας του και να αποτρέψει την επίθεση Θα τα καταφέρει ?

Ο Άλβιν και η παρέα του 3
Ο Άλβιν, ο Σάιμον , ο Θίοντορ  και οι τσίτετς κάνουν διακοπές σε ένα πολυτελές κρπουαζιερόπλοιο που έχουν μετατρέψει σε προσωπικό τους παιδότοπο, όταν ναυαγούν σε ένα ερημονήσι. Ενώ ο Ντέιβ είναι πυρ και μανία τα χαριτωμένα ζωάκια κάνουν αυτό που ξέρουν κάλα να τραγουδούν, να χορεύουν και να φέρνουν τα πάνω κάτω. Σύντομα όμως έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες εκπλήξεις και παίρνουν ένα μάθημα που θα τους μείνει  αξέχαστο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου